Rå, Vild og Naturlig - Fri fragt ved køb over 1000kr - Forsendelse af kasse for kun 59kr

Om os

Ydun Cideri er startet af Mads, Emil og Hans. Frøet til Ydun Cideri blev sået flere år tilbage, hvor drømme og samtaler om at lave et projekt sammen begyndte. Emil er uddannet bryggeri-ingeniør og har flere års erfaring inde for ølbrygning og ciderfremstilling, og har grundlæggende en stor interesse for gærede drikke. Mads arbejder med proces- og kvalitetskontrol og har adskillelige uddannelser inden for økonomi og salg. Hans er livsnyder og går højt op i god kvalitet, men har samtidig stor erfaring med virksomhedsstyring og markedsføring. Fælles for os alle er, at vi alle elsker de gode ting i livet, og nyder det samværd og den hygge som en flaske god cider kan medføre. Vi har alle en indgroet lyst til at skabe, og vi følte det derfor som en oplagt mulighed at lave cider. I Danmark har vi nogen af verdens bedste æbler og forholdene for at dyrke æbler er noget nær optimale. I Danmark går cidertraditionen dog ikke så lang, som i eksempelvis England og Frankrig. Mange danskere kender kun til cider som et meget sødt og syntetisk smagende produkt. Vi så derfor en unik mulighed i at bruge de bedste danske æbler til at lave en unik cider. Så i sommeren 2018 havde vi lagt en plan for hvordan vi skulle starte. Vi fandt hurtigt Tissø Frugtplantage som vi startede et samarbejde med. Derfra startede eventyret.
Som tiden er gået og den første årgang cider er drikkeklar, er vi yderst tilfredse med resultatet af de seneste års hårde arbejde. Cideren er, i vores øjne, kvalitetsmæssig helt i top og er et fremragende, dansk alternativ til de importerede cidere, som hovedsageligt udgør sortimentet hos de danske distributører. Ciderkulturen er stadig i sin opstartsfase i Danmark, men vi vil, i samarbejde med de andre fremragende danske ciderier, gøre vores til, at udbrede budskabet og få danskerne til at elske dansk cider.

 

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Velkommen til Raw Cider

 Da siden indeholder alkoholiske drikke skal du begræfter du at du er over 16 år

Søg

Kurv

Din kurv at tom
Køb nu