Rå, Vild og Naturlig - Fri fragt ved køb over 500kr - Forsendelse af kasse for kun 59kr

På æblerov efter den vildeste cider

"I jagten på den gode cider, ligger der et stort arbejde i at parre de forskellige æblesorter i kombinationer som smagsmæssigt komplimentere hinanden og giver den rigtige balance mellem syre, sødme, bitterhed og tørhed. Dertil kommer opgaven i at fastholde de fantastiske aromaer som æblet besidder i den færdige cider."

Brygger og medstifter Mads

Læs mere

Danske Æbler Håndplukket og presset i Tissø Frugtplantage

Henover sensommeren og efteråret håndplukkes æblerne direkte fra træerne. Træerne i plantagen ejes af ægteparret Jørgen og Gitte, som gennem flere generationer har passet og plejet de efterhånden gamle træer. En del af æblerne nyder de stadig at sælge i deres lille gårdbutik, som i sæsonen stadig er velbesøgt. Med tiden har de dog måtte sande, at deres plantage producerede for mange æbler i forhold til hvad de kunne håndtere, og vi har derfor fået lov til at plukke og moste fra de resterende træer og producere vores cider direkte på gården. På den måde er der ingen unødig transport eller opbevaring, hvilket giver vores cider en unik friskhed.

Læs mere

Vores raw cider vision

Siden 2017 har vi arbejdet på at skabe den bedste cider, så du kan opleve kompromisløs dansk cider fra danske æbler. Hemmeligheden, er viden og kvalitetsråvare -og de to ting har vi. Vi trækker på mange års erfaring inden for ølbrygning, cider produktion og kvalitetskontrolaf fødevare. 

God cider tager tid, kærlighed og tålmodighed

At lave Raw Cider er ligesom med god vin - det tager tid og for et lille cideri som vores foregår det hele stort set i hånden.

Efter at vi har presset mosten går et på uger og man kan se og dufte at gæringen er begyndt. Når dette sker omstikker vi, altså overførsel af den gærende most til et friskt fad. Omstikningen udføres en håndfuld gange under gæringsprocessen som normalt forløber mellem 5 - 8 måneder. Herefter tappes cideren på champagneflasker ny kulsyre dannes i flasken.  Dette kan tage 6 -9 måneder Herefter degorgeres cideren hvorefter at til lagres 2-3 måneder -  samlet mindst et år

Læs mere

Hvor vi holder til

Ydun Cideri     -       Søvejen 33
Tissø- Sj Jerslev, 4490, CVR: 40938516

Telefon: 53560899
E-mail: info@rawcider.dk

Afhentningsmuligheder i Hillerød eller Tissø.

For afhentning i Hillerød, ring eller skriv på 53560899 for nærmere aftale. For afhentning i Tissø, ring eller skriv på 22391297 for nærmere aftale.

Vi kalder vores Cideri, Ydun Cideri. Ydun er ifølge den nordiske mytologi gudinden, der forvalter de guldæbler, der giver aserne evig ungdom. Hos Ydun Cideri bestræber vi os på at forædle æblet til noget der kan få dig til at føle ungdommens glæde for en stund. Vores cider kan kun måske give dig evig ungdom, men kan i hvert fald vække mindet fra barndommens bekymringsfrie færden i æblehaverne.

Partnere

Her er et par steder hvor du kan drikke Raw Cider, til et godt måltid

Collabs

Find vores spændende samarbejder her!

Hvad I siger

Cider Smagning

Kunne du tænke dig at opleve stemningen i vores cideri er du hjertelig velkommen. Vi byder gerne indenfor til et arrangement for mindre grupper på 8-35 personer.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Velkommen til Raw Cider

 Da siden indeholder alkoholiske drikke skal du bekræfte du at du er over 16 år

Søg

Kurv

Din kurv at tom
Køb nu
Dansk